Rolluiken

Rolluiken 2018-04-26T12:35:48+00:00

Rolluiken zijn een duurzame keuze. Wat is er zo duurzaam aan SunCircle-rolluiken? Het verhoogt uw veiligheid, zorgt voor een lagere energierekening, dempt allerlei geluiden en het werkt inbraakvertragend.

Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend, isolerend voor zowel geluid als warmte/koude en inbraakvertragend. Jan Karssen B.V. onderscheidt zich in rolluikenland door het gebruik van dikkere profielen, voor nog meer kwaliteit

Heerlijk slapen!
Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik zodat u of uw kind geen last heeft van buitenlicht! Dat zorgt ervoor dat u altijd uitgerust begint aan een nieuwe dag. Daarnaast: het houdt warmte en koude buiten… heerlijk!

Veiligheid & Privacy
Wilt u het ongewenste bezoekers lastiger maken om uw woning binnen te dringen? SunCircle heeft de oplossing: een rolluik verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk. Meer privacy? Ook dan is een rolluik uitermate geschikt.

Warmtewerend & Isolerend
Bespaar op uw energiekosten dankzij een rolluik. Hoe? Rolluiken houden in de winter koude buiten en de warmte in uw woning vast, in de zomer is het precies andersom. Rolluiken zijn een duurzame oplossing voor uw stijgende energierekening.